Pages

Saturday, April 6, 2013

Syukur. Alhamdulillah.

Salam.

Dah berbulan2 rasanye xmenconteng kat blog ni. Maklumla, weekdays keje.keje.keje. Weekend pulak dipenuhi dgn aktiviti2. Harini la baru sempat nak relax2, surf2 tenet & bukak blog yg dah lama xconteng ni. Tu pun sbb my hubby kluar seharian jd photographer org kawen.

25 weeks 1 day. 104 days to go!

Semalam genap 25 minggu usia kandunganku. Alhamdulillah, syukur padamu Ya Allah. Sesungguhnya Engkau Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang. Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan olehNya. Aminnnnnnnnnnnn. Sama2 doakan kami selamat ye. Insya Allah, baby dijangka lahir pd 19 Julai 2013.

Buat masa ni, kami buat check up kt Putra Medical Centre (PMC), Sg. Buloh dgn Dr. Zarul. Last check up baby kami masih berada dlm keadaan songsang dan uri masih lagi kt bawah. Doakan baby kami pusing2 dok dlm keadaan normal bile dah makin besar dan uri naik ke atas ye. Moga dipermudahkan olehNya.

Jom ikuti perkembangan baby kami :)



8 weeks - 17/12/2012


12 weeks. 15/1/2013


18 weeks. 13/2/2013


21 weeks. 15/3/2013


24 weeks. 3/4/2013

Sekian. Jumpe lagi. Bye.

2 comments:

  1. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@zalora.com.my

    Thanks :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete